VW Amarok

Teraz v predaji už od 37 188 €, so zárukou až na 4 roky a s možnosťou využitia financovania NEXT s nízkymi mesačnými splátkami.

Nezapadnite v teréne, ani v bežnom priemere.

Výzvy osobného a pracovného života nerobia Amaroku žiaden problém. Je strovený na ich efektívne riešenie. Charakter robustného pick-upu potvrdzuje masívnym zaťažením až do 1 tony, ťahacou silou 3,5 tony a bohatou ponukou motorov. Od základného štvorvalca až po motor 3.0 V6 s výkonom 240 koní. Nabitý bohatým infotainmentom a modernými digitálnymi vychytávkami. Navyše ponúka vysokú mieru pohodlia. Jeho nový, jedinečný dizajn prináša silný imidž, s ktorým nezapadnete ani v teréne, ani v bežnom priemere. Pre tých najnáročnejších sú v ponuke prémiové výbavy Aventura a PanAmericana, ktoré ponúkajú ešte väčší pôžitok z jazdy a pohodlie. Vychutnajte si Amarok, prepojenie úžitkových vlastností a prémiového charakteru od značky Volkswagen Úžitkové vozidlá.

Viac informácii o tomto modele nájdete na tejto stánke.

Konfigurátor | Skladové vozidlá | Cenník

Akcia platí do 16.12.2024. Záruka na 4 roky sa vzťahuje na vozidlá objednané do výroby od 16.09.2024 do 16.12.2024. Predĺžená záruka platí na 4 roky (2+2 roky s maximálnym nájazdom 120.000 km). Akcia je kombinovateľná s vybranými akciami značky Volkswagen Úžitkové vozidlá. Všetky uvedené ceny/zľavy sú odporúčané maloobchodné ceny/zľavy v € s DPH a majú len informatívny a nezáväzný charakter. Viac informácií, podrobnosti o ponuke modelov, o ich konečných cenách, ich špecifikácii, dostupnosti, dodacích podmienkach a o uvedených doplnkových službách vám poskytne váš autorizovaný predajca Volkswagen Úžitkové vozidlá. Spotreba paliva v I/100 km: kombinovaná 8,6 – 10,9; emisie CO2 v g/km: kombinované 224 – 272. Informácie o spotrebe a emisiách CO2 sú v rozpätiach v závislosti od zvolenej výbavy vozidla. Vozidlá majú len hodnoty spotreby a emisií podľa WLTP a nie podľa NEDC. Fotografia je ilustračná a obsahuje aj voliteľnú výbavu, ktorá je dostupná za príplatok.

Zaujala vás táto akciová ponuka?

Neváhajte nás kontaktovať

GALIMEX Žilina

Rosinská cesta 17
010 08 Žilina

    Súhlasím so spracovaním poskytnutých osobných údajov a prehlasujem, že mi boli poskytnuté informácie o právach dotknutej osoby a spôsobe spracovania poskytnutých osobných údajov.

    Menu